Lär dig hur du bakar!

Här hittar du flera recept i form av videos, alla recept finns som vanligt på hemsidan och alla videos kommer från Vilhelms bakkonto (@vilhelmbakar)


Gör enkla och helt underbara citronmuffins!

Vill du få andra att imponera på dig när du bjuder på hembakt fika som du har gjort helt själv, då har du hittat helt rätt för med det här receptet så kan du göra fantastiskt saftiga och mumsiga citronmuffins!

Fixa otroligt gott tunnbröd med rågsikt

Sugen på en extra god frukost med tunnbröd? Då kan du klicka på bilden för att komma till receptet i textform och göra otroligt gott tunnbröd! Vill du göra med receptform? 

Superenkla och underbart goda klassiska kolakakor!

Är du intresserad att göra superenkla och underbart goda kakor som bara smälter i munnen av dess godhet, då har du kommit helt rätt för med detta recept klassiska kolakakor så får du något alldes unikt och samtidigt bra eftersom att de innehåller ingefära! 

Otroligt nyttiga och goda dadelbollar!

Vill du göra ett otroligt nyttigt och ett otroligt gott recept som passar lite här och var, då har du hittat helt rätt för med det här receptet så kan du göra otroligt goda och nyttiga dadelbollar som är inte innehåller nått socker alls!

Hur man gör egna snabba frallor!

Har du funderat på att göra goda, snabba och enkla frallor till frukost utan jäst som har en lång jäsningstid då har du hittat helt rätt, här finns en video på hur just du gör dina egna snabba frallor goda och underbara!

Gör en nyttig och underbart god smoothie

Har du tänkt på att du inte äter tillräckligt med vitaminer och andra bra saker för dig då har du hittat ett fantastiskt nyttigt, enkelt och gott recept på hur du gör en supersnabb och god smoothie!

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång