OM MIG

Jag heter Vilhelm och har länge gillat att baka!

Jag tycker inte bara om att baka utan att skriva och dokumentera min bakning, och det var därför som jag skapade den här hemsidan men också för att andra ska kunna ta del av mina tips och mina absoluta favoritrecept!

Några månader efter att jag startade hemsidan som ville jag också att andra ska kunna ta del av mer om min bakning och därför har jag också skapat ett instagramkonto som heter "vilhelmbakar" och där jag lägger upp MÄNGDER av bilder på bakning och vad jag gör i köket på min vardag!

Ett tag senare efter att jag har skapat ett instagramkonto och en bakhemsidan så ville jag också att jag skulle kunna skicka ut Nyhetsbrev till mina "följare" men som inte var lika lyckat eftersom att jag upptäckte snabbt att det var väldigt komplicerat att göra det och tog jättelång tid och därför hann jag inte göra det varje vecka utan försöker göra det iallafall en gång i månaden men som många kanske förstår så kommer skolarbetet ofta först i fokus! 

Hoppas att du gillar min hemsida och uppskattar att jag dokumenterar min bakning på mitt instagramkonto!

Ha en fortsatt bra dag, eller kväll/morgon!

Med vänliga hälsningar Vilhelmbakar!Hej, Vilhelm här!

Jag vill att ni ska kunna fråga mig saker, (alltså om ni har några frågor) som kan handla om antingen vad jag gillar att baka eller om jag har några knep när jag gör (tex) en kladdkaka eller något helt annat!

Skriv då ditt namn (om du vill, du kan även vara anonym), epost (så att jag kan skicka ett svar) och ditt meddelande (där du gör som det låter, skriver ett meddelande på din text eller fråga)!!

Hoppas iallafall att ni har några frågor så kommer jag göra mitt bästa för att svara så snabbt som möjligt!

Med vänliga hälsningar Vilhelmbakar!

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång